szkoda , że impreza odbywa się w tej zagrzybiałej piwnicy, nie mam nic na przeciwko, wprost przeciwnie, ale przydałby się jakiś bar, barman i stoliki, co by usiąść i popatrzeć jak niewiasty kręcą pupeczkami.. oczywiście pokłony dla organizatorów, coś się dzieje.
to prawda że ciężko jest tę miejscówkę zaliczyć do grona atrakcyjnych, może z grzybkami to przesada ale.....
1) plusem jest to, że w DK jest zamknięty dziedziniec gdzie można sobie poczilować ze znajomymi bez obaw że komuś nie spodoba się nasze zachowanie
2) jeżeli już ktoś poczuje moc z głośników to poza muzyką cała reszta przestaje istnieć
3) co do braq barmana (a jeszcze lepiej fajnej barmanki ) i baru to jest to niewątpliwie dłuuuuuuuuuuuuuuuugi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinus
na szczęście jakieś paliwo w puszeczce (bo szkło wewnątrz ze względów bezpieczeństwa jest niedozwolone) i po jakimś czasie początkowe niedogodności zwykle przestają mi przeszkadzać
regułą staje się fakt że koło 0100 - 0200 imprezy przybierają naprawdę wykręcony kształt i trwają w nim do rana - przerywane przez pana akustyka, którego ktoś, kiedyś pewnie zlinczuje za przerywanie ludziom zabawy w najlepszym momencie (zwykle koło 0400 lub 0500)
_________________ ...come play my game I'll test ya!
zgadzam się z tobą, popieram imprezkę, i szczerze żałuję że w gołdapi nie ma innego miejsca. Osobiście jestem zwolennikiem słuchania muzyki w komfortowych warunkach, światła, bar, kobitki wokół, chodzi mi o typowy klub w którym możesz zdjąć odzianko, wygodnie wsadzić tyłek w fotel i skupić się na przyjemnościach smakowych, słuchowych i wzrokowych. no to tyle. pozdrawiam, życze udanej imprezki
ja tez zycze udanej imprezki moje plany ulegly zmianie i oddam sie dzwiekom z troszke lzejszego klimatu muzycznego jakim jest house w innym miejscu ale musze przyznac ze fajnie ze cos sie tu wreszcie dzieje wiec ludzie ktorzy albo nie maja mozliwosci albo nie maja ochoty wyjezdzac moge poskakac wreszcie w goldapija odwiedzilam kilka wszych poprzednich imprez i musze przyzac ze bardzo dobrze sie bawilam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja Forum nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zgłoś to Redakcji Forum. Przypominamy, że osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z polskim prawem, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z regulaminem forum mogą otrzymać ostrzeżenia, w ostateczności skutkujące czasową blokadą lub usunięciem konta.
regulamin FORUM