FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
i nformacja i mprezowa
Autor Wiadomość
brat_pit
podporucznik
mind detonator

Wysłany: Wto Mar 22, 2005 6:17 pm   i nformacja i mprezowa

w niedziele tj 27 marca TheHellCrew robią kolejną edycję imprezy z wielkanocnego cyklu "!!!ALLE JAJA!!!"

chłopaki mają wiadro świerzutkich gwoździ prosto z Londynu. :twisted: słyszałem istna miazzzzga!!!!

na wokalu niezniszczalna Meyaa. za dekami deTonator & Y. Duck.

Wielbiciele sztuki didżejskiej, tłustych basów i opasłych bitów - obecność obowiązkowa!!!!

z doświadczenia wiem że bitwa napewno nie skończy się przed 0400 :twisted:

Drum'n'Bass dla wszystkich nas.

czas: 27 marca 2005
miejsce: Kotłownia DK
start: 2100

houseBOY ent reszta fpadaće?

maja 
starszy kapral

Wysłany: Sro Mar 23, 2005 12:31 am   

tylko jeszcze bys podal cene a zaczne wszystko powaznie rozwazac :wink:

brat_pit
podporucznik
mind detonator

Wysłany: Sro Mar 23, 2005 3:27 am   

śmiech na sali - "wzlot 6 pln" stoi na plakacie. na tym polu jak zwykle bezkonkurencyjni..... :mrgreen:

http://pl.youtube.com/watch?v=T62ofMMoBkU

This user posseses the following skills:

fari 
kapral

Wysłany: Sro Mar 23, 2005 4:13 pm   

szkoda , że impreza odbywa się w tej zagrzybiałej piwnicy, nie mam nic na przeciwko, wprost przeciwnie, ale przydałby się jakiś bar, barman i stoliki, co by usiąść i popatrzeć jak niewiasty kręcą pupeczkami.. oczywiście pokłony dla organizatorów, coś się dzieje.

brat_pit
podporucznik
mind detonator

Wysłany: Sro Mar 23, 2005 6:01 pm   

:roll: to prawda że ciężko jest tę miejscówkę zaliczyć do grona atrakcyjnych, może z grzybkami to przesada ale.....

1) plusem jest to, że w DK jest zamknięty dziedziniec gdzie można sobie poczilować ze znajomymi bez obaw że komuś nie spodoba się nasze zachowanie :wink:

2) jeżeli już ktoś poczuje moc z głośników to poza muzyką cała reszta przestaje istnieć :twisted:

3) co do braq barmana (a jeszcze lepiej fajnej barmanki :wink: ) i baru to jest to niewątpliwie dłuuuuuuuuuuuuuuuugi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinus

na szczęście jakieś paliwo w puszeczce (bo szkło wewnątrz ze względów bezpieczeństwa jest niedozwolone) i po jakimś czasie początkowe niedogodności zwykle przestają mi przeszkadzać

regułą staje się fakt że koło 0100 - 0200 imprezy przybierają naprawdę wykręcony kształt i trwają w nim do rana - przerywane przez pana akustyka, którego ktoś, kiedyś pewnie zlinczuje za przerywanie ludziom zabawy w najlepszym momencie (zwykle koło 0400 lub 0500) :twisted:

fari 
kapral

Wysłany: Sro Mar 23, 2005 8:41 pm   

zgadzam się z tobą, popieram imprezkę, i szczerze żałuję że w gołdapi nie ma innego miejsca. Osobiście jestem zwolennikiem słuchania muzyki w komfortowych warunkach, światła, bar, kobitki wokół, chodzi mi o typowy klub w którym możesz zdjąć odzianko, wygodnie wsadzić tyłek w fotel i skupić się na przyjemnościach smakowych, słuchowych i wzrokowych. no to tyle. pozdrawiam, życze udanej imprezki

maja 
starszy kapral

Wysłany: Czw Mar 24, 2005 2:19 pm   

ja tez zycze udanej imprezki moje plany ulegly zmianie i oddam sie dzwiekom z troszke lzejszego klimatu muzycznego jakim jest house w innym miejscu ale musze przyznac ze fajnie ze cos sie tu wreszcie dzieje wiec ludzie ktorzy albo nie maja mozliwosci albo nie maja ochoty wyjezdzac moge poskakac wreszcie w goldapija odwiedzilam kilka wszych poprzednich imprez i musze przyzac ze bardzo dobrze sie bawilam :wink: :twisted:

brat_pit
podporucznik
mind detonator

Wysłany: Czw Mar 24, 2005 11:24 pm   

oczywiście jak już się u Was skończy to wpadajcie do Kotłowni na miazzzgę :twisted:

brat_pit
podporucznik
mind detonator

Wysłany: Nie Mar 27, 2005 6:55 pm   

za dwie godziny wybuchnie niosąc miazgę i trwogę drumatyczna mieszanka szaleńczego tempa, powykręcanych dźwięków i tłustego bitu :twisted:

GDYBY Was już gdzieś nie chcieli - KOTŁOWNIA

the choice is iakzvykle yours :wink:

brat_pit
podporucznik
mind detonator

Wysłany: Pon Mar 28, 2005 7:04 am   

06.56 już w domciu :wink:

biba jak zwykle na ciężkim wypasie, ci co byli wiedzą o coho...

pozdro dla wszystkich frików

aw szczególności dla Najtwardszych Twardzieli :twisted:

do nastempnego razu

A jak tam Wasze święta Forumowicze? :lol:

REKLAMA

Odpowiedz do tematu