Były skargi, były kontrole i wewnętrzne i zewnętrzne - wszystkie wykazały, że dzieje się źle.
A pani kierownik - śmieje się i ...
Może ktoś wie jak to ruszyć.
Bo to całe forum jest sterowane przez Burmistrza, a , niestety, właściciel jest u niego w kieszeni. I Wy, którzy wykasujecie ten post, też o tym wiecie, cieszący się z tych paru złotych, które zarabiacie, wstyźcie się, że możecie żyć normalnie, a dajecie się tak bardzo manipulować. WAZELINA. GDZIE SĄ TE POSTY I TEKSTY O PRAWDZIWYCH PROBLEMACH? Na początku istnienia goldap.info tak było.. . Ciekawe ile pan J.R. wziął za spolegliwośc. A Wam coś skapnęło?
Samo miasto jest jakieś tam fajne, ale wszyscy co są przy zdrowych zmysłach i mają możliwość. Wyjeżdżają z tamtą jak najdalej. Wyzysk jaki tam się przeprowadza na ludziach, nie ma sobie równych chyba już nigdzie więcej.
Tak, ale on nie steruje. Dałem burmistrzowi uprawnienia administratora i sam modyfikuje.
jurrrek napisał/a:
właściciel jest u niego w kieszeni
Dokładnie w prawej. O.. piłeczki i koperty widać!
jurrrek napisał/a:
GDZIE SĄ TE POSTY I TEKSTY O PRAWDZIWYCH PROBLEMACH?
No właśnie, gdzie? Gdzie są te posty użytkownika jurrrek o tych problemach? Przecież tyle ich już napisał.
jurrrek napisał/a:
Na początku istnienia goldap.info tak było.. .
Tak, szczególnie w 2002-2003 roku. Można to jeszcze sprawdzić w webarchive, jak istotne były wtedy sprawy poruszane...
jurrrek napisał/a:
Ciekawe ile pan J.R. wziął za spolegliwośc.
Nie dużo. Na koszt gminy kupiłem willę z basenem, a ostatnio na ustawionym przetargu 2ha działkę nad jeziorem. Drogo wyszło, bo prawie 25 tys. złotych. Chyba walnę jakiś komentarz na burmistrza, bo się nie postarał. A, i mam na co dzień mercedesa z kierowcą. W czwartek zaś przylatuje helikopter, bo w tych zaspach samochodem ciężko się przebić.
Tak myślę, że rzeczywiście to bardzo mało. Jutro zażądam 3 stanowisk w UM: sekretarza dla brata, skarbnika dla siebie i z-cy burmistrza dla córki. A co mi tam!
jurrrek napisał/a:
I Wy, którzy wykasujecie ten post, też o tym wiecie, cieszący się z tych paru złotych, które zarabiacie, wstyźcie się, że możecie żyć normalnie, a dajecie się tak bardzo manipulować.
Amen
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu napisania postu.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja Forum nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zgłoś to Redakcji Forum. Przypominamy, że osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z polskim prawem, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z regulaminem forum mogą otrzymać ostrzeżenia, w ostateczności skutkujące czasową blokadą lub usunięciem konta.
regulamin FORUM