Wysłany: Pon Paź 13, 2008 2:13 am Były mieszkaniec
Witam
W Gołdapi mieszkałem przez 9 lat w 3 klasie podstawówki się przeniosłem się do Olsztyna. I mam prośbę do ludzi, którzy mieszkają w Gołdapi czy byście nie mogli zrobić kilka zdjęć dla mnie? [takich ulic jak]
Mickiewicza 4 - mieszkałem w nim [chyba dobrze pamiętam numer bloku
Szkoła Podstawowa nr.3
Park w Olsztynie
I jednostki wojskowej, bodajże była tfu jest niedaleko komisariatu Policji
Byłbym wdzięczny jestem ciekawy jak się tam pozmieniało bo od 1999r już nie mieszkam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja Forum nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zgłoś to Redakcji Forum. Przypominamy, że osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z polskim prawem, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z regulaminem forum mogą otrzymać ostrzeżenia, w ostateczności skutkujące czasową blokadą lub usunięciem konta.
regulamin FORUM