Wysłany: Wto Maj 08, 2007 10:17 am Oferuję za darmo Wizytówki
Witam i zapraszam wszystkich chętnych na swoją stronkę internetową, każdy kto chce mieć swoje wizytówki niech odwiedzi: www.visitcard.pl
Wystarczy kliknąć na zamówienie osoby i wypełnić formularz. Wizytówki są naprawdę za darmo.
Zapraszam serdecznie!!!
www.visitcard.pl
Bukia to książka internetowa, którą tworzy się samemu. Bardzo ciekawy pomysł na prezent np. poprzez wklejanie swoich zdjęć i opisów dodanie muzyki. Każdy może utworzyć taką książkę za darmo, ja już utworzyłam o świętach, udostępniłam ogólnie więc możecie sami zobaczyć i dodać komentarze.
Pozdrawiam z zadymionej Warszawy tęskniąc za rodzinnymi stronami.
[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 3:01 pm ]
no i linka z tego wszystkiego zapomniałam.
www.bukia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników Forum. Redakcja Forum nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników. Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie regulamin, zgłoś to Redakcji Forum. Przypominamy, że osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z polskim prawem, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osoby zamieszczające wypowiedzi sprzeczne z regulaminem forum mogą otrzymać ostrzeżenia, w ostateczności skutkujące czasową blokadą lub usunięciem konta.
regulamin FORUM